diumenge, 17 d’octubre del 2010

VISITA LAU (1a PART!)

Moolt bona niiiiiiiiit.. (amb accent de Tomas Molina, evidentment..)

Us escric amb el Lau al costat, que m'ha vingut a visitar!!! 

És la primera visita oficial (i no oficial) que arriba.. Així que ha estat la prova número 1 de com aniré organitzant totes les vostres anades i vingues durant aquest mes i mig que no em deixeu tranquila (tinc tots els caps de setmana ocupats fins a mitjans de novembre!!!!!) Tot i que estic encantada de veure'us! 

Com a prova número 1.. hem fet un "tast" de Bologna i hem viatjat amb tren fins a Venècia (conjuntament amb l'Oscar..!).. 
Venècia us l'explicaré demà.. Es mereix un monogràfic, però com un cop em va dir un amic.. Venècia és una de les raons per no creure en la total i absoluta destrucció del món. Continua sent tan magnífica i esplèndida com la recordavem!

Avui.. he pogut disfrutar d'hores i hores de germà gran.. I més enllà dels monuments visitats, carrers caminats, birres, pizzes, plats i plats de pasta que m'han obligat a menjar.. Els silencis i les converses a part de molt molt fred m'han fet recordar aquella sensació de sentir-se com a casa.. Sigui a Bologna, a Barcelona o a Buenos Aires. Per tant us deixo amb un petit però no menys important recull fotogràfic de l'ocasió!

Domani piu!!! (que acabo de ser avisada que demà a les 8.15h del matí he d'estar a pràctiques de dermatologia.....)! 

Baciniii!

P.D: wenu... aquí Lau "al habla"! esta molt bé això d'estar "d'artista convidat" a altres blogs.... jejeje res, que Bologna és impressionant, Venecia mola molt, ma germana petita viu a Italia, esta la mar de bé, i té uns amics i amigues que son de puta mare!!!

Encara que a totes les fotos sortim amb una copa de vi a la ma... no és que ens haguem passat el dia bebent, sinó que el temps, com ella deia, no ha acompanyat molt, i menys per anar fent fotos pel carrer! aixi que totes es redueixen a l'hora de sopar al bar "corso", on hem menjat una pizza i una pasta impressionant!!! (amb el vi de la casa per acompanyar...). Demà ja us explicara com ha anat per Venecia (+ Ferrara) amb l'Oscar, que per cert s'ho ha currat molt i ja que hi som... té un pis impressionant!!! La veritat... no em puc queixar gens d'aquests dies amb ma germana petita (que cada cop ho és menys...) i amb els seus amics!!

Merci a tots/es per ensenyar-me Bologna, els apertitivis, la plaça verdi (amb els yonkis corresponents que ja son com "mobiliari urbà" amb tot el respecte del mon!), etc, etc!!!
PETONS!
Lau





1 comentari:

  1. Hola a tots dos,

    No sé quí us ha fet tant guapos, genials i divertits però és un plaer tenir-vos molta enveja!!
    Un petonas
    Rosa

    ResponElimina