dimarts, 14 de desembre del 2010

Nella mia ora di Libertà

non mi aspettavo un vostro errore
uomini e donne di tribunale
se fossi stato al vostro posto...
ma al vostro posto non ci so stare
se fossi stato al vostro posto...
ma al vostro posto non ci sono stare. 

Fabrizio di Andrè. Nella mia ora di Libertà

http://www.youtube.com/watch?v=NhwtJmEgVig&feature=fvw



Avui Roma no tenia res a veure amb la ciutat que vaig conèixer fa uns dies..

Una ciutat que et feia viatjar en el temps i somiar en túniques i sandàlies romanes sota el sol. En banquets on l'objectiu era vomitar tot allò que havies estat capàs de menjar. En carrers empedrats i temples. En lluites d'esclaus i lleons. En què hauria passat "si hagués nascut a Roma fa més de 2000 anys..."

Avui, Roma treia fum i deia prou a la política que se'n riu del seu país. A la compra de vots i a la perversió... Treia fum perquè per tres vots Berlusconi continuarà al govern...

I a Bologna el fred gèlid de pocs graus sota zero et feia recordar que ha arribat nadal i que d'aquí pocs dies torno a casa...

Així que res, us deixo amb una foto que resumeix com han estat aquests primers mesos a l'estranger!

Un petó i fins aviat!

1 comentari:

  1. Com dius és un dia trist per Roma, Italia però també per les llibertats, per la responsabilitat de quí ha de gestionar l'avenç de pobles i ciutadans. Per sentir que viure ens dona la possibilitat i la oportunitat de fer que el món cada vegada pugui nser una mica millor. Caldrà treballar el compromís i la consciència col·lectiva com una oportunitat de canvi.
    Dit això la felicitat de la teva cara diu que gaudeixes de la lliberat, de la oportunitat de conèixer persones, mons, projectes, estudis que et donen sentit al que vius i estàs construint tu en aquest moment.

    Clara el teu camí ens ajuda a veure cap a on cal anar caminant.

    Un petó a la noia amb un somriure tant sincer i profunt.
    Rosa

    ResponElimina